Διαμονή

logo

στους πρόποδες του Ολύμπου ​

Στο μαγευτικό Λιτόχωρο Πιερίας

accommodationΟ ξενώνας Μπαϊρι – Bayiri στεγάζεται στο πατρικό μας οίκημα του 1880 και θεωρείται ένα από τα πιο αρχοντικά σπίτια του Λιτοχώρου.

Το κτήριο χαρακτηρίζεται διατηρητέο με υπουργική απόφαση και στην πρόσφατη μετατροπή του σε ξενώνα φροντίσαμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να εμφανίσουμε κρυφά αρχιτεκτονικά στοιχεία που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την μοναδικότητα του. Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε με το παραπάνω.

Τα 6 δωμάτια παρέχουν ένα παραδοσιακό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και εγγυώνται άψογες συνθήκες διαμονής. Οι εσωτερικοί χώροι είναι επιμελημένοι λεπτομερώς και από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου.

Με σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές τάσεις στην διακόσμηση ο χώρος έχει μια ξεχωριστή ταυτότητα όπου το νέο και το παλιό παντρεύονται υπέροχα.

Κάθε δωμάτιο χαρακτηρίζεται από την δική του διακόσμηση ενώ τα φινετσάτα έπιπλα, τα ξύλινα πατώματα και οι οροφές, τα χειροποίητα φωτιστικά και οι γήινοι χρωματισμοί συμπληρώνουν την εικόνα των χώρων του Λιτοχωρίτικου Αρχοντικού.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό στη σάλα του ξενοδοχείου και νιώστε την θαλπωρή του τζακιού τις νύχτες του χειμώνα.

bayiri_gallery

Gallery

rooms
(1-6)

bayiri_gallery

Gallery

Common Areas