Δραστηριότητες

logo

στους πρόποδες του Ολύμπου ​

τι δεν μπορείτε να κάνετε στον Όλυμπο!!

Υπαίθριες δραστηριότητες

Αν δεν είστε από αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τον Όλυμπο με τα κιάλια εκμεταλλευτείτε την διαμονή σας δοκιμάζοντας μια μοναδική εμπειρία.

activities
Travel Info​
activities
Τοπικά transfers​
activities
Tailor made Outdoor Activities

Organise your Adventure

Για την σωστή οργάνωση και επιτυχία της δραστηριότητας παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας εγκαίρως. Λόγω της εποχικότητας κάποιες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένους μήνες.      

We have Partners

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την δραστηριότητα που προτιμάτε. Το δίκτυο συνεργατών μας είναι προσεκτικά διαλεγμένο με βάση τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Αρχαιολογικές Θρησκευτικές Γευσιγνωστικές Περιηγήσεις

activities
Απευθείας αγορά τοπικών προϊόντων ​
Δίον
Αρχαιολογικές περιηγήσεις

Η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου εκτός από τον φυσικό της πλούτο κρύβει πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς που αξίζει να ανακαλύψετε. Αρχαίοι χώροι λατρείας, μοναστήρια τοπικοί αμπελώνες και ελαιώνες συμπληρώνουν το μωσαϊκό του μαγικού Ολύμπου.

Ενημερώστε μας εγκαίρως αν θέλετε να ξεναγηθείτε σε κάποια περιήγηση και θα χαρούμε να οργανώσουμε την δραστηριότητα για εσάς.         

Οι διαδρομές μας ποικίλουν ανάλογα με το ενδιαφέρον, την ηλικία των επισκεπτών και το σκοπό της εκδρομής και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των πελατών μας.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας.